Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İnce'ye hakaret tepkisi: Bir adaya yakıştı mı?

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İnce'ye hakaret tepkisi: Bir adaya yakıştı mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul Kartal'da konuştu. Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nın bir polis memuruna ettiği hakaretlere tepki gösteren Erdoğan "Bay Muharrem'in telefon görüşmesini duydunuz mu? Bir cumhurbaşkanı adayı o lafları nasıl kullanır? Görevliye nasıl hakaret ettiğini gördünüz değil mi?" dedi.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları: 

Biz size efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik. Hatırlayın o Kartal'ın halini. Suyunuz var mıydı? Yollarınız var mıydı?

Bu muhalefetin tek bir faydalı işi olmadı ki. Kartal'da şimdi sizlerin memnuniyetsizliğini yakından biliyorum. Mart'ta Belediye Başkanlığı seçimleri var. Kılıçdaroğlu aday olmayacak ama inanın seçim dönemindeki başkan adaylarının beyannameleri de kendisi açıklar. Çünkü Bay Muharrem'de de öyle oldu. Onun beyannamesini Kılıçdaroğlu açıkladı. Tek adam ya, her şeyi yapıyor.

Bay Muharrem'in telefon görüşmesini duydunuz mu? Bir cumhurbaşkanı adayı o lafları nasıl kullanır? Görevliye nasıl hakaret ettiğini gördünüz değil mi? Devletin memuruyla nasıl küfürlü konuşmalar? Dinlediniz mi? Bunlardan cumhurbaşkanı olur mu? Bunlara Pazar günü Osmanlı tokadını atmaya var mıyız? Ben inanıyorum ki benim kardeşim Pazar günü gereken dersi verecek.

Yaptığımız köprülerden geçen yolcuların sayısı nerelerde ulaştı. Şuan da Avrasya Tüneli oldukça yoğun bir şekilde ulaşımı rahatlıyor. Bu sabah eski bir futbolcu arkadaşım aradı beni, 'Allah sizden razı olsun. Şuan Avrasya'dan geçiyorum. Ne mutlu' dedi. Hakkı teslim etmek böyle bir şey.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN