Son dakika! Devlet Bahçeli: 'Zillet' ittifakından cumhurbaşkanı çıkmaz

Son dakika! Devlet Bahçeli: 'Zillet' ittifakından cumhurbaşkanı çıkmaz

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin Samsun mitinginde konuştu.''Biz Cumhur İttifakı diyoruz, yıkım koalisyonu Cumhuriyet'in altını dinamitlemekle uğraşıyor. 'Zillet' ittifakından cumhurbaşkanı çıkmaz'' dedi.

"İşte Bahçeli'nin konuşmasından satır başları...

Kalkıyorlar 19 Mayıs'la hesaplaşmak 29 Ekim'den intikam almak için ittifak kuruyorlar. Türk düşmanlarıyla el ele verip aynı hizaya giriyorlar. CHP, İP, HDP, PKK, FETÖ toplanmışlar hep aynı kirli söylemi tekrar ediyorlar. Bunların birbirinden farkı yoktur. Bunlarda hayır yoktur gelecek yoktur. Biz Cumhur İttifakı diyoruz. Zillet ittifakı bağımlılığa hizmet ediyor. Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalacağını söylüyorlar. Eski sisteme geri döneceklerini söylüyorlar. Çatıları zillet olanlar hayal aleminde yaşıyorlar. Fikri ve zikri karışık olanlar davetsiz gelenin döşeksiz oturacağını bilmiyorlar. Seçim ikinci tura kalırsa PKK kimi destekleyeceğini açıkladı.

"ZİLLET İTTİFAKINDAN CUMHURBAŞKANI ÇIKMAZ"

El çocuğundan oğul, bunlardan da adam olmaz. Zillet ittifakından Türkiye'ye Cumhurbaşkanı çıkmaz. İlk turda seçilecek o isim de Sayın Recep Tayyip Erdoğan olacaktır. Çabalar boşunadır. Hevesle beyhudedir. Türk milleti istiklal haklarını çiğnetmeyecek muhteşem iradesini sandıkta gösterecektir. 24 Haziran'da kazanan bereket, birlik, bolluk olacaktır. Kazanan milli mücadele ruhu, zafer ise kızıl elma ülküsünde buluşan Türkiye'nin olacaktır.

"15 TEMMUZ'DA VATAN PARÇALANIYORDU"

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi de milli bekamızın güvenceye alınma ihtiyacından ortaya çıktı. Zalimlere karşı bir miyiz? FETÖ'ye PKK'ya bunların siyasetteki taşeronlarına karşı aynı safta mıyız? 15 Temmuz'da vatan parçalanıyordu, tıpkı 1919'da olduğu gibi. Bağımsızlığımız elimizden kayıp gidecekti. FETÖ ateşe silaha sarılmıştı. Ederi 1 dolar olan hainler TBMM'yi bombaladılar. 251 vatan evladını şehit ettiler. Hiç böyle bir durumla karşılaşmamıştık. Bekamızı infaza kalkıştılar. Türk milleti sessiz kalamazdı. En sert duruşu gösterdik. Darbeci teröristlerin önünü kestik. Aziz milletimiz 'Ya İstiklal ya ölüm' dedi FETÖ'cüleri doğduğuna pişman etti.

"KARŞI ÇIKANLAR BİT PAZARINDA BEZİRGANLIK YAPANLAR"

Türkiye'ye kefen biçen şerefsizler vazgeçmeyecekti. Yeni bir hükümet sistemi tecelli etti. 16 Nisan 2017'de Türk milleti yeni hükümet sistemine 'evet' dedi. Yeni sistem kutlu bir diriliş, sağlam bir duruş, devamlı bir yükseliştir. Yeni sisteme karşı çıkanlar bit pazarında bezirganlık yapanlardır. Zeytin dalı harekatını çekemeyenlerdir. CHP'ye kulak verilirse hep aynı yalan dolan masal. Mustafa Kemal'in kemiklerini sızlatan CHP kriz ve kaosa oynuyor. FETÖ'ye bir kez olsun 'terör örgütü' diyebildiler mi? 15 Temmuz'u bir defa da olsa hain bir darbe kalkışması olarak ilan edebildiler mi? Bunlara kulak versek 15 Temmuz senaryo, düzmece ve planlıdır.

"ZİLLET İTTİFAKI İKİNCİ TURA KALIRSA İŞGAL GİRİŞİMİ ZEMİN BULACAK"

24 Haziran'da zillet ittifakı öne çıkar ikinci tura kalırsa FETÖ'nün 15 Temmuz'da yarım bırakmak zorunda kaldığı işgal girişimi yeniden zemin bulacaktır. Mesele aç kaldım tok uyudum meselesi değildir mesele Türkiye'dir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN