Son dakika! Erdoğan'dan Şenol Güneş açıklaması: Futbol teröründen öte, kumpas var

Son dakika! Erdoğan'dan Şenol Güneş açıklaması: Futbol teröründen öte, kumpas var

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün akşam Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde yaşanan olayla ilişkin "İstanbul'a indiğim anda şahit oldum. Bu futbol teröründen öte bir şey. Burada bir kumpas var. Tribünlerdeki bu terörü birileri organize etti. Bu kendiliğinden olan bir şey değil. Şenol Hoca'ya yapılanı affetmek mümkün değil" dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan İstanbul'da gazetecilere gündeme ilişkin açıklamalar yaptı. 

Derbide yaşanan olaylarla ilgili olarak Erdoğan, "İstanbul'a indiğim anda şahit oldum. Bu futbol teröründen öte bir şey. Burada bir kumpas var. Bu terörü birileri organize etti. Şenol Hoca'ya yapılanı affetmek mümkün değil. Biz de hükümet olarak bu konunun üzerine gideceğiz" diye konuştu.

Seçim sürecine ilişkin değerlendirme yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seçim kampanyamız başladı. Manifestomuzu İstanbul kongresine yetiştirmeye çalışacağız. İstanbul kongresinde açıkladıktan sonra yola koyulacağız. Milletvekillerinin tamamıyla bir toplantı yaptık. Temayül yoklamasını yine yapmayı planlıyoruz. Cuma günü genişletilmiş il başkanları toplantısında yol haritasını paylaşacağım, sonra yola koyulacağız" dedi. 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN