Son dakika! Erdoğan'dan vekillere 24 Haziran uyarısı

Son dakika! Erdoğan'dan vekillere 24 Haziran uyarısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti milletvekillerini 24 Haziran'la ilgili uyardı. Sabah vekiller ve kurmaylarıyla kahvaltıda bir araya gelen Erdoğan "Listelere girecek ya da çıkacaklar olabilir. Kimse ben yoksam kimse AK Parti yok demesin herkes çalışmaya başlasın" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Partili milletvekilleri ile parti genel merkezinde kahvaltıda bir araya gelmişti. AK Parti Genel Merkezi'nde basına kapalı gerçekleşen kahvaltılı toplantı 1,5 saat sürmüştü. 

Cuhmurbaşkanı Erdoğan, milletvekillerine seslenerek, "Listelere girecek olanlar ve çıkacak olanlar olabilir. Bu yol hepimizin yolu, “Ben yoksam AK Parti yok” demesin kimse. Bu yolda mücadele hepimizin borcu. Kongrelerimizi bitirdik… İlçe ilçe, il il kongrelerimizi yaptık. Şimdiden sahada herkes çalışmaya başlasın" ifadelerini kullandı.

Erdoğan’ın erken seçim açıklamasından önce planlanan toplantıya 50 milletvekili katılacaktı. Erken seçim kararının ardından toplantıya tüm milletvekilleri ve parti kurmaylarının katılması yönünde karar alındı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN