SON DAKİKA HABER Gaziantep'teki saldırı girişiminin tüm detayları

SON DAKİKA HABER Gaziantep'teki saldırı girişiminin tüm detayları

Gaziantep'teki saldırıdan son dakika haberi geldi.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne saldırmak isterken polis tarafından püskürtülen teröristlerden biri kısa sürede yakalandı. Emniyet'in otopark girişinden ateş ederek içeri girmek isteyen teröristlerden canlı bomba olduğu değerlendirileni çatışmada öldürülmüştü.

Diğer terörist ise otoparkta kıstırılmıştı. Teröristin yakalanması için başlatılan operasyonda çatışma çıktı. Kısa süre sonra terörist etkisiz hale getirilerek sağ yakalandı.

Emniyet'te sorguya alınan teröristin kimliği henüz açıklanmadı. 

17-01/10/a1373d0a-794b-4994-a013-a005f4a8577c.jpg

Saldırıyla ilgili resmi açıklamayı Gaziantep Valiliği yaptı. Açıklamada örgüt adı belirtilmedi. Valiliğin açıklaması şöyle: 

"İlimizde bugün saat 15.20 sularında İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası araç giriş kontrol bölümündeki polis noktasına silahlı saldırıda bulunulmuştur. Saldırıya polis noktasında görevli polis memurlarımızca anında karşılık verilmiş ve saldırgan etkisiz hale getirilmiştir. Bu menfur saldırıda bir (1) Polis Memurumuz hafif şekilde yaralanmıştır. Hastanede tedavi altına alınan polis memurumuzun hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Yaralı polisimize Allah’tan acil şifalar diliyoruz. Emniyet teşkilatımıza ve şehrimize geçmiş olsun. Emniyet birimlerimizce söz konusu saldırıya ilişkin gerekli inceleme ve araştırmalar başlatılmış olup gelişmelerle ilgili ayrıca bilgi verilecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

ÇATIŞMA ANI KAMERADA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN