Son dakika! Haydarpaşa Garı'nda yangın

Son dakika! Haydarpaşa Garı'nda yangın

Haydarpaşa Garı'nda boş vagonlarda yangın çıktı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kısa sürede yangını kontrol altına aldı.

Haydarpaşa Tren Garı’nın park alanında bulunan ve daha önce banliyölerde kullanılan eski vagonlarda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.
 

18-04/16/yaa4.jpg

Yangına Üsküdar ve Kadıköy’den çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti. Yangın çevredeki diğer vagonlara sıçramadan söndürüldü. Yangın sırasında vagonların hemen yakınında bulunan gecekondu tipi yapı hafif şekilde zarar gördü.

18-04/16/yaa.jpg

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü (TCDD) 'nden yapılan açıklamada, "Haydarpaşa Depo Sahasında bulunan ve Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu'na teslim edilen hurda yolcu vagonlarının MKEK tarafından hurda kesimi yapılırken oksijen kaynağından kaynaklı vagonlarda yangın çıkmıştır" denildi.

YANGIN HAVADAN BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN