Son dakika! İşçileri taşıyan midibüs ile TIR çarpıştı: 43 yaralı | Adana haberleri

Son dakika! İşçileri taşıyan midibüs ile TIR çarpıştı: 43 yaralı | Adana haberleri

Adana’da tarım işçilerini taşıyan midibüsün TIR ile çarpışması sonucu meydana gelen kazada 43 kişi yaralandı.

Olay, Karataş Bulvarı Doğankent mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, 63 ZV 887 dorse plakalı TIR yolda giderken bir fabrikaya dönmek istedi. Bu sırada aynı yol üzerinde ilerleyen ve içerisinde tarım işçileri olan 01 ZN 672 plakalı midibüs duramayıp TIR'a çarptı.

17-12/16/8525052.jpg

Kazada 16 kişi yaralandı. Çevredekilerin kazayı görüp olay yerine gelmesi üzerine çok sayıda 112 sağlık ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi.

17-12/16/8525053.jpg

Bu sırada TIR ve midibüs yanmaya başlayınca 110 ekipleri de gelip yangını söndürdü. Yaralanan 43 kişi çevredeki hastanelere kaldırılırken yaralananların yakınları olay yerine gelip sinir krizi geçirdi. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenilirken bulvarın trafiğe kapatılması sonucu uzun araç kuyrukları oluştu.

17-12/16/8525054.jpg

Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız ise olay yerine gelip incelemelerde bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

VALİ AÇIKLAMA YAPTI

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, TIR ile otobüsün çarpıştığı kazada ilk bilgilere göre 43 kişinin yaralandığını belirterek "Durumu ağır olan kimse bulunmuyor" dedi.

Demirtaş, merkez Yüreğir ilçesi Doğankent Mahallesi Karataş Caddesi'ndeki kazada yaralananlardan çoğunun kaldırıldığı Adana Şehir Hastanesine giderek bilgi aldı.

17-12/16/8524871.jpg

Yaralıları ziyaret eden Demirtaş, hastane çıkışında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Bize gelen ilk bilgilere göre tır ile otobüsün çarpışması sonucu 43 vatandaşımız yaralandı. Hastanelerdeki yaralıları ziyaret ediyoruz. Durumu ağır olan kimse bulunmuyor." diye konuştu.

Çok sayıda yaralı yakını da hastaneye gelerek yetkililerden bilgi almaya çalıştı.

Hastanede yoğunluk yaşanması üzerine güvenlik amacıyla çevik kuvvet polisleri sevk edildi.

TIR ile otobüsün çarpıştığı kazada her iki araç da alev aldı. Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri olay yerine giderek yangına müdahale etti.

Kazayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, sürücülerin kimliklerini belirlemeye çalışıyor.

ADANA / İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN