Son dakika İstanbul haberleri: Hastane otoparkında jandarma ekiplerine ateş açıldı!

Son dakika İstanbul haberleri: Hastane otoparkında jandarma ekiplerine ateş açıldı!

Son dakika İstanbul haberleri: Pendik'te hastane otoparkında jandarma ekiplerine ateş açıldığı bildirildi. Alınan son dakika bilgilerine göre, kimliği belirsiz bir kişi, Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin otoparkında jandarma ekiplerine ateş açtı. Saldırıda 1 jandarma personeli yaralanırken, saldırgan kayıplara karıştı. İşte İstanbul'dan son dakika haberleri ve tüm detaylar.

Son dakika İstanbul haberleri: İstanbul Pendik'teki Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin otoparkında bir kişi jandarma ekiplerine ateş açtı. 1 jandarma personeli yaralandı, şüpheli kayıplara karıştı. 

Kocaeli sivil jandarma ekiplerinin takibindeki şüpheli, Pendik'teki Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin otoparkında gözaltına alınmak istendiği sırada jandarmaya ateş açtı. Ekipler de şüpheliye karşılık verdi. Çıkan çatışmada bir jandarma personeli hafif yaralandı. Şüpheli kayıplara karışırken, bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN