Son dakika! İstanbul'da doğalgaz borusu patladı: 4 yaralı

Son dakika! İstanbul'da doğalgaz borusu patladı: 4 yaralı

Fatih'te kazı çalışması sırasında doğalgaz borusunun patlaması sonucu 1'i bebek 4 kişi yaralandı.

Fatih Dilmaç Sokak'taki olay saat 10.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokakta kazı yapılırken dogalgaz borusu patladı. Alevler yükselirken çevrede büyük panik yaşandı.

18-03/13/fat1.jpg

Sokaktaki bina ve araçlar hasar gördü. Kazı yapan ekipte bulunan  bir kişi ağır yaralanırken çevredeki evlerde bulunan 1'i bebek 3 kişi ise hafif yaralandı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. İtfaiyenin olay yerindeki çalışması devam ediyor.

18-03/13/fat2.jpg

İGDAŞ'TAN AÇIKLAMA

Fatih’teki kazı çalışması sırasında meydana gelen doğalgaz patlaması ile ilgili İGDAŞ yazılı bir açıklama yaptı Açıklamada, "Kazı çalışması esnasında doğalgaz hattına zarar verilmiştir. Hatta oluşan hasar nedeniyle gaz çıkışı ve yangın meydana gelmiştir" denildi.

Fatih’teki kazı çalışması sırasında meydana gelen patlama ile ilgili İGDAŞ’tan yapılan yazılı açıklamada, "Bugün öğlene doğru Fatih Dervişali Mahallesi Dilmaç Sokak No:64 adresinde bir altyapı kuruluşunun yaptığı kazı çalışması esnasında doğalgaz hattına zarar verilmiştir. Hatta oluşan hasar nedeniyle gaz çıkışı ve yangın meydana gelmiştir. 187 Doğalgaz Acil Hattına gelen ihbar üzerine İGDAŞ ekipleri olaya müdahale etmiş, gerekli güvenlik önlemlerini almış ve gaz akışını kesmiştir. Doğalgaz hattında oluşan hasarla ilgili onarım çalışması başlatılmıştır" ifadelerine yer verildi.

18-03/13/fat3.jpg

İSTANBUL/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN