Son dakika! İstifası istenen Melih Gökçek, Beştepe'de... Ek süre isteyeceği ileri sürüldü

Son dakika! İstifası istenen Melih Gökçek, Beştepe'de... Ek süre isteyeceği ileri sürüldü

İstifası istenen belediye başkanlarıyla ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. İstifası istenen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul edildi. Gökçek'in ek süre isteyeceği iddia edildi.

Ekim ayı başından beri istifa edeceği konuşulan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in istifa tarihi belirsizliğini koruyor. Melih Gökçek'in istifa etmeden önce son bir kez daha Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmek istediği iddia ediliyordu. Erdoğan, Gökçek'e randevu verdi. Saati 16.00 olarak açıklanan randevu için Gökçek Beştepe Külliyesi'ne geldi. Gökçek'in Erdoğan'dan istifa için süre isteyeceği özellikle Altınpark'ın bitirilmesinin beklenmesini talep edeceği ileri sürüldü. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN