Son dakika! Koray Aydın'ın gafına MHP'den ilk yorum: Kimi yuhaladıklarını anlamadık

Son dakika! Koray Aydın'ın gafına MHP'den ilk yorum: Kimi yuhaladıklarını anlamadık

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'ın dün yaptığı "Liderimiz Devlet Bahçeli" gafına ilişkin olarak açıklamalarda bulundu. Yalçın, "Aydın'ı yuhalayanlar liderimizi mi, Koray Aydın'ı mı yuhaladı?" dedi.

Semih Yalçın, dün İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in görevini döneceğini söylemek isteyen Aydın'ın yanlışlıkla "Liderimiz Devlet Bahçeli" demesine tepki gösterdi.

Yalçın, "Yuhalayanlar liderimizi mi Aydın'ı mı yuhaladı? İçeride kumpas mı kuruldu? Açıklasınlar" ifadesini kullandı. 

Yalçın, şunları söyledi:

"Soru şudur: Oradaki kitle kimi yuhaladı? MHP lideri Bahçeli'yi mi yoksa Koray Aydın'ın gafını mı? Bu soruların cevabı verilmelidir. İçerideki görüşmeden üç kişi dışarı çıkıyor. Sonra Koray Aydın, ‘Devlet Bahçeli' gafını yapıyor. Ardından gülüşmeler başlıyor ve 50-60 kişilik bir grup yuh çekiyor. Bu gaf karşısında iştahla gülen isimlerin konuya açıklık getirmesi gerekmektedir. İçeride böyle bir kumpas kurulmuş olabilir mi? Bunu da sorularımıza ekliyoruz."

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN