Son dakika! Maliye Bakanlığı'nda FETÖ operasyonu: 79 kişiye gözaltı

Son dakika! Maliye Bakanlığı'nda FETÖ operasyonu: 79 kişiye gözaltı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca Maliye Bakanlığı ve bağlı kuruluşa düzenlenen FETÖ operasyonunda, 1'i aktif 78'i ihraç olan 79 çalışana gözaltı kararı verildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Maliye Bakanlığı ve bağlı kuruluşlarında görevli olup 1'i aktif çalışan 78'i KHK ile  FETÖ kapsamında görevden ihraç edilen ve Bylock kullandıkları tespit edilen toplam 79 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Gözaltı kararı verilen FETÖ şüphelilerinin işlemlerinin devam ettiği belirtildi. 

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, "Maliye Bakanlığı ve bağlı kuruluşlarında görevli olup 1’i aktif çalışan 78’i KHK ile FETÖ kapsamında ihraç edilen ve ByLock kullandıkları tespit edilen 79 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Gözaltı kararı verilen FETÖ şüphelilerinin işlemleri devam etmektedir" denildi.

Son Dakika - Ayrıntılar Geliyor...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN