Son dakika! MEB'den ihraç edilen eski öğretmenlere FETÖ operasyonu

Son dakika! MEB'den ihraç edilen eski öğretmenlere FETÖ operasyonu

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ soruşturması kapsamında, MEB'de görevliyken KHK ile ihraç edilen ve ByLock kullanıcısı oldukları belirlenen 15 eski öğretmen hakkında gözaltı kararı verildi.

FETÖ’ye yönelik yürütülen soruşturmalara hız kesmeden devam eden Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, MEB’de görevli FETÖ’cülere yönelik operasyon için düğmeye bastı.

Örgütün MEB’deki yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturmada, KHK ile ihraç edilen ve örgütün kriptolu haberleşme programı olan ByLock’u kullandığı tespit edilen eski 15 öğretmen hakkında gözaltı kararı verdi.

Gözaltı işlemleri Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Ankara merkezli 4 ilde yürütülürken, 12 şüpheli ekiplerce gözaltına alındı.

Diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

AJANSLAR

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN