Son dakika! MHP'nin milletvekili aday listeleri belli oldu | 24 Haziran seçimleri

Son dakika! MHP'nin milletvekili aday listeleri belli oldu | 24 Haziran seçimleri

Son dakika haberi: MHP'nin 27. dönem milletvekilliği seçimleri aday listesi belli odu. Partinin sosyal medya hesabından palaşılan listeye göre MHP lideri Devlet Bahçeli, Osmaniye'den 1. sırada aday oldu.

İstanbul 1. bölgeden Genel Başkan yardımcısı Semih Yalçın 1. sıradan, Celal Adan İstanbul 2. bölge 1. sıradan, Feti Yıldız ise İstanbul 3. bölge 1. sıradan aday oldu.

Ankara 1. bölgeden 1. sıradan Mevlüt Karakaya'yı aday olarak gösteren MHP listelerinde Ankara 2. bölgede ise 1. sıradan ise Sadir Durmaz yer aldı. Ankara 3. bölge 1. sırada ise Yaşar Yıldırım yer aldı.

MHP, İzmir 1. bölge 1. sıradan Hasan Kalyoncu, İzmir 2. bölge 1. sıradan Tamer Osmanağaoğlu aday olarak gösterildi.

OKTAY VURAL SÜRPRİZİ

Parti Genel Sekreteri İsmet Büyükataman Bursa birinci bölgeden 1. sırada, genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Hidayet Vahapoğlu Bursa ikinci bölgeden 1. sırada aday olurken, Erkan Haberal Ankara üçüncü bölgeden 2. sırada, Saffet Sancaklı da Kocaeli'nden 1. sırada aday listesine girdi.

MHP’nin eski Genel Başkan Yardımcısı ve eski Grup Başkanvekili İzmir Milletvekili Oktay Vural’ın listede yer almaması dikkat çekti.

İŞTE İL İL MHP ADAYLARI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN