Son dakika! Moskova'da hareketli saatler! Akar ve Fidan Putin ile görüşecek

Son dakika! Moskova'da hareketli saatler! Akar ve Fidan Putin ile görüşecek

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve MİT Başkanı Hakan Fidan Moskova'da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşecek.

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya lideri Vladimir Putin’in bugün Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Savunma Bakanı Hulusi Akar’ı ve Rus mevkidaşlarını Kremlin’de kabul edeceğini bildirdi.

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, basın mensuplarına yaptığı açıklamada Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in bugün Moskova'da bir araya gelen Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Savunma Bakanı Hulusi Akar'ı ve Rus mevkidaşları Sergey Lavrov ile Sergey Şoygu'yu Kremlin'de kabul edeceğini aktardı.

Moskova'ya giden Akar ve Fidan, Rusya Savunma Bakanı Şoygu ile görüşmüştü.

Rusya'da bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da Rus mevkidaşı Sergeyi Lavrov ile yaptığı toplantı sonrasında ortak açıklama yapmıştı. Bakan Çavuşoğlu'nun da Putin ile görüşeceği belirtilmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN