Son dakika! Muhteşem Yüzyıl'ın ünlü oyuncusu uyuşturucu operasyonunda yakalandı

Son dakika! Muhteşem Yüzyıl'ın ünlü oyuncusu uyuşturucu operasyonunda yakalandı

İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, ünlü dizi oyuncusu ve Muhteşem Yüzyıl dizisinin Behram Paşa’sı Adnan Koç, 3 kardeşi ve torbacıyı gözaltına aldı. Adnan Koç, operasyonda kokainle yakalandı.

İddiaya göre polis, ‘torbacı’ olarak adlandırılan ve tanınmış isimlere uyuşturucu madde temin ettiği ileri sürülen Sinan B.'nin dizi oyuncusu Adnan Koç'a uyuşturucu madde temin ettiğini belirledi. Torbacı Sinan B.’yi Avcılar’dan Ataşehir’e kadar takip eden polis, satıcının Adnan Koç’la İçerenköy’de bir kafede buluştuğunu belirledi.

Uyuşturucu alışverişinin ardından operasyonu gerçekleştiren polis, Adnan Koç ile kardeşleri A. Koç, Ş. Koç, M.H. Koç, ile yanındaki arkadaşı M.P. isimli şüphelileri gözaltına aldı. Yakalanan dizi oyuncusunun kolunun alçıda olması dikkat çekti.

ÜZERİNDEN KOKAİN ÇIKTI

Dizi oyuncusu Adnan Koç’un baskın sırasında üzerinden bir miktar kokain çıktığı ve bu uyuşturucuları polise vermemek için direnç gösterdiği öğrenildi.

18-03/22/aw340977_01.jpg

Koç'a uyuşturucu madde kullanımına yer temin etmek ve uyuşturucu ticareti gerekçesiyle işlem yapılırken, torbacı Sinan B. de benzer suçtan tutuklandı. İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne götürülen Adnan Koç, üç kardeşi ve diğer şüphelilerle birlikte adliyeye sevk edildi. Soruşturma kapsamında detaylı incelemeler sürüyor.

Oyuncu Adnan Koç, bir dönem yönetmenliğini Denis Yeleonski'nin yaptığı ‘Doğu-Batı’ adlı Rus dizisinde de oynamış, ayrıca ‘Muhteşem Yüzyıl’ adlı televizyon dizisinde de 'Behram Paşa' karakteriyle rol almıştı.

İSTANBUL/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN