Son dakika! Palu ailesi canlı yayında gözaltına alındı... İşte detaylar

Son dakika! Palu ailesi canlı yayında gözaltına alındı... İşte detaylar

Palu Ailesi gözaltına alındı haberinden sonra vatandaşlar "Palu ailesi neden gözaltına alındı?", " Palu Ailesi neyle suçlanıyor?" Canlı yayında polis baskını ile gözaltına alınan aile hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde. Müge Anlı'nın programına başvuran Palu Ailesi'nde açığa çıkan olaylar Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri canlı yayında Palu Ailesi'ni emniyete götürdü. İşte konunun detayları...

 Palu Ailesi gözaltına alındı haberi gündeme bomba gibi düştü. Peki "Palu ailesi neden gözaltına alındı? "Palu Ailesi neyle suçlanıyor?" sorularının yanıtı ve Palu Ailesinin ilk ifadesi haberimizde. Canlı yayında polis baskını ile gözaltına alınan Palu Alesi hakkındaki tüm detaylar yazımızda. Kızları ve torunlarının kayıp olduğunu iddia ederek Müge Anlı'nın programına başvuran Palu Ailesi'nde açığa çıkan olaylar Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Palu Ailesi canlı yayında Kocaeli Emniyeti tarafından gözaltına alındı. İşte gözaltı ile ilgili merak edilen detaylar...

PALU AİLESİ OLAYI NEDİR?

Kocaeli'nde yaşayan  Palu Ailesi'nde açığa çıkan olaylar Türkiye'nin gündemine oturdu. İddiaların beşiğindeki isimlerin sağlıklı olmadığını ifade eden Psikiyatri Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Ertan Tezcan, özellikle Tuncer Ustael'in paylaşılmış paranoid bozukluk hastası olabileceğini söyledi. Palu Ailesi'nin, kayıp iki ferdi için 21 Aralık'ta ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert' programına başvurması Türkiye'yi dehşete düşüren olaylar zincirini ortaya çıkardı. Programda, şüphelerin odağındaki Tuncer Ustael'in eşi, öldürülen Meryem Tanhal'ın Tuncer Ustael'e ilaç vererek tecavüz ettiğini iddia etti.

19-01/09/palu-ailesi-gozaltina-alindi-palu-ailesi-neden-gozaltina-alindi.jpg

PALU AİLESİ'NİN HASTALIĞI AÇIKLANDI

Kocaeli'de yaşayan Palu Ailesi'nin bazı üyeleri hakkında ortaya atılan çocuk istismarı, cinayet ve aile içi şiddet gibi iddialar gündemden düşmüyor. Her gün yeni bir bilginin ortaya çıktığı ailenin ruhsal durumunu değerlendiren İstanbul Gelişim Üniversitesi Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Ertan Tezcan, 'büyü psikolojisi' adı verilen kavram olduğunu ve bunun Türkiye’de zannedildiğinden daha sık görüldüğünü ifade etti.

"GERÇEĞE UYMAYAN DÜŞÜNCELERİ KARŞIDAKİNE EMPOZE EDEBİLİRLER"

Palu Ailesi'nde yaşanan olaylarda tüm aileyi etkisi altına alan Tuncer Ustaelin davranışlarının paylaşılmış paranoid bozuklukhastalığına benzeten Ahmet Ertan Tezcan, Bu hastalıkta baskın denilen bir kişi vardır, bu kişi ağır hastadır ve hezeyanları vardır. Mantıklı tartışmayla değiştirilmeyen, gerçeğe uymayan düşünceleri bir şekilde etkide kalan kişiye empoze eder. 'MIT beni takip ediyor, CIA beni takip ediyor ' der ve en az 20-30 inanan bulabilir. 'Birileri bana kötülük yapmak istiyor, peşimdeler, uğraşıyor' der ve yine bir takım taraflar bulabilir. Bunu çeşitli inanç organizasyonlarında da görebilirsiniz. Bazı inanç organizasyonlarında bu intihar boyutuna gidecek şekilde de olabilir diye konuştu.

TUNCER'İN KARISI EMİNE USTAEL'DEN İNANILMAZ İDDİA:

Tuncer Ustael'in karısı Emine Ustael, ölen Meyrem Tanhal'ın kocası Tuncer'e ilaç verip tecavüz ettiğini iddia etti. Bu inanılmaz iddiayı Tuncer de doğruladı. Yayında bulunan konuklar ise bu iddia karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

KIZ KARDEŞİNİN ÜVEY KIZLARINA İSTİSMAR

Tuncer Ustael'in eski eniştesi canlı yayında kan donduran ithamlarda bulundu. Eski enişte, Tuncer'in öz kız kardeşinin üvey kızlarına cinsel istismarda bulunduğu iddia etti. Tuncer Ustael ise iddiaları kesinlikle reddettiğini belirtti. Canlı yayına bağlanan Tuncer'in kız kardeşi ise istismar iddiları hakkında "ben görmedim, bilmiyorum" dedi.

19-01/09/palu-ailesi-gozaltina-alindi-palu-ailesi-neden-gozalti.jpg

TUNCER USTAEL'İN ANNESİ: BENİM ONUN GİBİ BİR OĞLUM YOK

Müge Anlı'da yayına bağlanan muhabir Tuncer Ustael'in annesiyle görüştüğünü ve annesinin "Konuyla ilgili bir bilgim yok, 10 yıldan fazladır görüşmüyoruz. 'Benim Tuncer gibi bir oğlum yok' dedi" ifadelerini kullandı.

PALU AİLESİ KİMDİR?

Aslen Ordulu, Kocaeli'nde yaşayan Harun-Havva Palu çiftinin 5 çocuğu var. Fatih, İsa, Emine, Meryem ve Ayşe Melek. Meryem, Ahmet Tahnal ile evlenip İstanbul'a taşınmıştı. 2 çocukları oldu: Melike ve Recep. Diğer kızları Emine ise Tuncer Ustael ile evlendi. 1 kızı ve oğlu Enes doğdu.

KABUS DAMAT TUNCER İLE BAŞLIYOR

İddiaya göre; damat Tuncer'in katılması ile aile kendisini kabusun içinde buldu. Baba Harun'un 4, anne Havva'nın 1 evi vardı. Kendini ‘Cinci Hoca' diye tanıtan Tuncer'in gözü evlerdeydi. Aile fertlerini müridi yapan Tuncer'e sadece Meryem'in kocası Ahmet ve baba Harun inanmıyordu.

'BACANAĞINI ÖLDÜRTTÜ'

Tuncer, karısının kardeşi İsa'yı bacanağı Ahmet'i vurmaya ikna etti. İsa, "Kardeşimi satıyordu" diyerek Ahmet'i öldürdü. Aile, Meryem'i cinle korkutup ağır tahrik ifadesi verdirdi. Baba Harun "Ben vurdum" diyerek suçu üstlendi.

19-01/09/palu-ailesi-gozaltina-alindi.jpg

'ÇOCUKLARINA TECAVÜZ ETTİ'

Tuncer işkence ettiği ve cinle korkuttuğu karısı Emine'nin önünde baldızı Meryem ve iki çocuğunun yanı sıra kendi iki öz evladına da tecavüz etti. Çocuklara iğne de batırıyordu. Recep, evden iki defa kaçtı. Polisin bulduğu çocuk, eniştesine verildi. 2008 Mayıs'ında Recep üçüncü kez kaçtı. Kardeşi Melike'yi kaçırmayı başaramamıştı. Açlıktan baygın halde bulunup karakola teslim edilen Recep'in sağlık kontrolünde tecavüze uğradığı, aç bırakıldığı tespit edildi.

HİÇ CEZA VERİLMEDİ

Recep "Bunları eniştem Tuncer ve dayım İsa yaptı" dedi. Çocuk yurda yerleştirildi ama enişteye de dayıya da ceza verilmedi. Temmuz 2008'de Tuncer'in oğlu Enes kaçtı. Yarım saat sonra aile karakola çağırıldı. Hep olduğu gibi müridi oldukları Tuncer'i savunan aile "Çocuğu maskeli kişiler kaçırdı" diye ifade verdi.

5 GÜN CEZAEVİ SONRA CANLI YAYIN

Cinayetler ve tecavüzlerle suçlanan ve hiçbirinden ceza almayan Tuncer Ustael, başka suçtan arandığı için 25 Aralık'ta program sırasında gözaltına alınıp hapse atıldı. 5 gün yatıp çıkan Tuncer Ustael halen programa çıkmaya devam ediyor.

ANNEANNE TORUNUNU KEFENLEMİŞ

Palu Ailesi'nin otomobilde yaşadığı sırada iddiaya göre; Tuncer Ustael'in ağaca bağladığı, darp ettiği, aç bıraktığı Meryem öldü. Meryem'in kardeşi İsa ile birlikte kadını Tütünçiftlik sahiline gömdüler. Tuncer, yanında kalan Meryem'in 6 yaşındaki kızı Melike'ye tecavüz ediyordu. Hamile kalmasın diye karnına her gün taş bağlıyordu. Meryem'in kaybolmasından tam bir yıl sonra "İçine cin kaçmış" dediği Melike'yi ispirto içirip öldürdü.

ZORLA SENET İMZALATTILAR

Kızı bilinmeyen bir noktaya ailenin 4 ferdi gömdü. Anneanne Havva, Melike'yi yıkayıp kefenledi. Tuncer bu defa Harun Palu'nun kız kardeşi Gülbahar sadık'ın evine göz dikti. Tuncer, İsa, Ayşe Melek ve kayınvalidesi Havva ile biber gazı sıktıkları Gülbahar sadık'a zorla boş senet imzalattılar. Aile ve Tuncer bir tek bu olaydan ceza aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN