Son dakika! PKK'nın sözde Hollanda sorumlularından biri Diyarbakır'da yakalandı

Son dakika! PKK'nın sözde Hollanda sorumlularından biri Diyarbakır'da yakalandı

Diyarbakır'da düzenlenen terör operasyonunda PKK'nın Hollanda'daki sözde sorumlularından olduğu değerlendirilen kadın gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Diyarbakır MİT Bölge Başkanlığı ile İl Emniyet  Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği ortak  çalışmada, Hollanda'da terör örgütü PKK'ya müzahir oluşumlarda yönetici  pozisyonunda bulunduğu ve örgütün sözde sorumlularından olduğu değerlendirilen  A.P'nin (51) kentten ayrılarak Almanya'ya gideceği belirlendi.

Terörle Mücadele ekipleri, Hollanda'da terör örgütü PKK lehine  düzenlenen toplantı ve gösterileri organize ettiği, terör örgütü adına eylem ve  faaliyetlerde bulunduğu tespit edilen A.P'yi yakalamak için operasyon başlattı.

Diyarbakır Havalimanı'nda gerçekleştirlen operasyonda A.P. gözaltına  alındı.

A.P'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN