Son dakika! Senarist Çağın Türker, yumruk darbesiyle öldürüldü!

Son dakika! Senarist Çağın Türker, yumruk darbesiyle öldürüldü!

Mizah dergisi Size'nin sahibi ve senarist Çağın Türker, balıkçıda tartıştığı bir kişi tarafından yumruk darbesiyle öldürüldü. Şakalaşma ile başlayan tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile olay yerinden kız arkadaşıyla ayrılan Çağın Türker'i saldırganların takip ederek darp ettiği öğrenildi. Türker, aldığı darbeler nedeniyle hayatını kaybetti...

Karaköy, Arap Camii Mahallesi, Fermenciler Caddesi 31 numaralı işyerinin karşısında 2 gün önce meydana gelen kavgada ünlü senarist Çağın Türker başından yaralandı. Çevrede bulunan vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırılan ünlü senarist Çağın Türker olaydan 1 gün sonra hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre olay şöyle gelişti:

Ünlü senarist ve mizah dergisi sahibi Çağın Türker, arkadaş grubuyla bir balıkçıya gitti ve yemek sipariş etti. Bu sırada yan masada bulunan bir kişiyle tartışmaya başladı.

ŞAKANIN DOZU KAÇINCA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

İddiaya göre, önce şakalaşmayla başlayan söz dalaşı, şakanın dozunun kaçması üzerine tartışmaya, ardından da kavgaya dönüştü.

Garsonların araya girmesiyle ayrılan kava, bu kez dışarıda devam etti.

TÜRKER OLAY YERİNDEN UZAKLAŞTI AMA SALDIRGAN PEŞİNDEN GELDİ

Çağın Türker bir süre sonra olay yerinden kız arkadaşıyla birlikte uzaklaştı. Ancak saldırgan peşinden gelerek Türker'e yumruk attı.

KANLAR İÇİNDE YERE YIĞILDI

Türker, başına aldığı yumruk darbesiyle yere yığıldı. Bu sırada başını yere çarparak kanlar içinde kaldı. Kız arkadaşının polise ve ambulansa haber vermesinin ardından hastaneye kaldırılan Çağın Türker, ameliyata alındı. İki gün komada kalan Türker, tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma sürerken, polis katilin yakalanması için operasyon başlattı.

CİNAYET EKİPLERİ SALDIRGANLARI YAKALADI

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışma sonrasında ünlü senarist Çağın Türker ile kavga ederek ölümüne neden olan zanlılar Furkan B., Osman D., Yusuf Ş. Ve Fatih Ü.'yü gözaltına aldı.

Zanlıların sorgusuna devam ediliyor.

18-09/03/640xauto.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN