Son dakika... Silvan'da operasyon: Giriş çıkışlar kapatıldı

Son dakika... Silvan'da operasyon: Giriş çıkışlar kapatıldı

Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde bugün sabaha karşı silah seslerinin geldiği Selahattin Mahallesi'ne polis ve jandarma ekipleri ortak operasyon düzenledi. Giriş ve çıkışa kapatılan mahalledeki evlerde aramalar sürüyor.

Silvan’ın Selahattin Mahallesi’nde, Gaza Tope mevkiinde sabaha karşı saat 04.00 sıralarında silah sesleri duyuldu. Bunun üzerine polis ve jandarma ekipleri mahalleye sevk edildi. Giriş ve çıkışa kapatılan mahallede, sokak başlarında ekipler önlem aldı, özel harektçı polislerin de aralarında olduğu güvenlik güçleri evlerde arama yapmaya başladı. Evlerdeki arama sürerken, operasyonla ilgili açıklama yapılmadı.

17-10/23/1-1508754496.Jpeg

SABAH SAATLERİNDE SALDIRDILAR

Diyarbakır'ın merkez Yenişehir ilçesinde evinden çıktığı sırada silahlı saldırıya uğrayan uzman onbaşı ağır yaralandı. Şehitlik semtinde bulunan Yaradanakul Caddesi'ndeki evinden çıkan uzman onbaşı B.D. kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahlı saldırı düzenlendi. Ağır yaralanan asker, 112 Acil Servis ekiplerince Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

17-10/23/2-1508754501.Jpeg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN