Son dakika! Şırnak'ta havan topu atışı sırasında patlama: 1 şehit, 4 yaralı

Son dakika! Şırnak'ta havan topu atışı sırasında patlama: 1 şehit, 4 yaralı

Şırnak'ın Uludere ilçesinde askeri üs bölgesinde eğitim amaçlı havan topu atışı sırasında meydana gelen patlamada, bir asker şehit oldu, 4 asker yaralandı.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Şenoba beldesindeki Biliç Tepe Üs Bölgesi'nde havan topu atışı eğitimi sırasında patlama meydana geldi.

Patlamada, bir asker şehit oldu, 4 asker yaralandı.

Helikopterle Şırnak Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı askerlerden birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

 Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
 
"Şırnak bölgesinde devam eden operasyonlarda meydana gelen bir silah kazası neticesinde bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, dört kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, tedavileri devam yaralılarımıza acil şifalar dileriz."

ŞIRNAK/AA/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN