Son dakika! Şişli’de intihar girişimi

Son dakika! Şişli’de intihar girişimi

İstanbul Şişli’de 5 katlı bir binanın çatısına çıkan vatandaş intihar girişiminde bulunuyor. Vatandaşın çatıdan inmesi için polis ekiplerinin de ikna çabaları devam ediyor.

İstanbul Şişli Halasgargazi Caddesi üzerinde bulunan 5 katı bir binanın çatısına çıkan vatandaş intihar girişimde bulunuyor.

Henüz kimliği belirlenemeyen şahsı çatıda gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

17-11/14/141120171640205033446.jpg

Polis ekiplerinin vatandaşı ikna çalışmaları sürüyor. İtfaiye ekipleri de hava yastığı açarken, intihar girişimi nedeniyle Halaskargazi caddesinde trafik yoğunluğu yaşanıyor.

Zaman zaman tehlikeli hareketlerde bulunan ve jiletle kendisine zarar veren İbrahim A. yürekleri ağza getirdi. Polislerin intihar girişiminde bulunan İbrahim A.'yı ikna etmek için yaklaşık 2 saat uğraştı. İkna edilen İbrahim A. çatıdan indirilerek tedavisi için hastaneye götürüldü.

12'İNCİ İNTİHAR GİRİŞİMİ

İbrahim A.'nın simit satarak geçimini sağladığı ve daha önce 11 defa intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

İSTANBUL/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN