Son dakika! Teröristlerin kara bağlantısı kesildi (Afrin Harekatı'nda son durum)

Son dakika! Teröristlerin kara bağlantısı kesildi (Afrin Harekatı'nda son durum)

TSK, Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından bu yana etkisiz hale getirilen terörist sayısının 3 bin 567'ye yükseldiğini açıkladı. Afrin’in 7 köyü daha teröristlerden temizlendi, Mabatlı belde merkezi ile Afrin ilçe merkezinin ana kara yolu bağlantısı kesildi. Böylce Afrin tam anlamıyla çembere alınmış oldu.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Afrin'de terör örgütü PDY/PKK/YPG'nin işgal ettiği bölgelere yönelik 20 Ocak'ta başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'nda 57'nci güne girildi.

TSK ve Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) Afrin'de ilerleyişi hız kesmeden devam ediyor. 

3 BİN 567'YE YÜKSELDİ

TSK'dan bu sabah yapılan açıklama ile harekatın başlangıcından bu yana etkisiz hale getirilen terörist saysının 3 bin 567'ye yükseldiği kaydedildi.

Öte yandan iyice köşeye sıkışan teröristlerin Afrin şehir merkezinde araçları ateşe verdiği ortaya çıktı.

7 KÖY DAHA TEMİZLENDİ

TSK ve ÖSO, Afrin’in 7 köyünü daha teröristlerden temizleyerek, Mabatlı belde merkezi ile Afrin ilçe merkezinin ana kara yolu bağlantısını kesti.

Son gelen bilgilere göre Afrin'in Hacı Kasımlı, Eşkanşarki ve Astaro köyleri teröristlerden temizlendi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN