Son dakika! TSK'dan 4 bölgeye hava harekatı: 36 terörist etkisiz

Son dakika! TSK'dan 4 bölgeye hava harekatı: 36 terörist etkisiz

Kuzey Irak'ın Avaşin-Basyan, Diyarbakır/Hani ve Şırnak/Silopi bölgelerine 17-18 Haziran tarihlerinde düzenlenen hava harekatları neticesinde, silah mevzii, barınak ve mühimmat deposu olarak kullanılan hedefler imha edildi, silahlı 26 terörist öldürüldü. 10 Haziran'da Kandil'e düzenlenen hava harekatında ise 10 terörist etkisiz hale getirildi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan bilgilendirmeye göre, 17-18 Haziran'da Irak'ın kuzeyindeki Avaşin-Basyan bölgesi ile Diyarbakır'ın Hani ve Şırnak'ın Silopi ilçesi kırsalındaki terör hedeflerine hava harekatları düzenlendi.

Harekatlarda bölücü terör örgütü tarafından silah mevzisi, barınak ve mühimmat deposu olarak kullanılan hedefler imha edildi.

Hava harekatında silahlı 26 terörist etkisiz hale getirildi.

KANDİL'DE DE 10 TERÖRİST

Türk Silahlı Kuvvetlerince 10 Haziran'da Irak'ın kuzeyindeki Kandil'e düzenlenen hava harekatında da, 10 teröristin etkisiz hale getirildiği tespit edildi.

ANKARA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN