Son dakika! Tunceli’de 8 terörist öldürüldü

Son dakika! Tunceli’de 8 terörist öldürüldü

Tunceli’nin Pülümür ilçesi Kızılmescit-Karagöl Dere mevkiindeki düzenlenen operasyonda aralarında sözde üst düzey sorumlularının da olduğu 8 terörist ölü olarak ele geçirildi.

Tunceli Valiliği, Pülümür ilçesi Kızılmescit-Karagöl Dere mevkii bölgesinde MİT ve Jandarma Komando Birlikleri tarafından belirlenen teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için operasyon yapıldığını bildirdi. Açıklamada, "İcra edilen operasyon kapsamında çıkan çatışmada 4 kadın, 4 erkek olmak üzere toplam 8 terörist ölü olarak ele geçirilmiştir" denildi.

Açıklamada, teröristlerin üzerinden ise 5 adet kaleşnikof, 3 adet M-16 ve 1 adet Glock marka tabanca ele geçirildiği kaydedildi. Operasyonda ölü ele geçirilen teröristler arasında sözde üst düzey sorumlularında olduğunun değerlendirildiği öğrenildi.

TUNCELİ / İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN