Son dakika! Türk yetkili açıkladı: Kaşıkçı'nın cesedinin bulunması an meselesi

Son dakika! Türk yetkili açıkladı: Kaşıkçı'nın cesedinin bulunması an meselesi

Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda 'arbedede öldürüldüğünü' açıkladığı Cemal Kaşıkçı'nın ortada olmayan cesedi için bir Türk yetkiliden 'ne olduğunun ortaya çıkarılması yakın' açıklaması geldi.

Reuters'a konuşan bir Türk yetkili, soruşturmayı yürüten Türk yetkililerin Cemal Kaşıkçı'nın cesedine ne olduğunu çok gecikmeden ortaya çıkaracaklarını söyledi.

Yapılan açıklamada Yalova ve Belgrad Ormanı'nda polislerin araştırma yaptığı ve bölgedeki kamera kayıtlarının incelendiği duyuruldu.

Suudi gazetecinin DNA örneklerinin Türkiye'de elde edildiğini, yani Suudi Arabistan'dan talep edilmesine gerek kalmadığını belirten Türk yetkili, Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na girip çıkan tüm araçların trafik kayıtlarının incelendiğini sözlerine ekledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN