Son dakika! Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi önünde silahlı saldırı

Son dakika! Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi önünde silahlı saldırı

Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi Acil servisi önünde silah saldırgan, 2 kişiye kurşun yağdırdı. Saldırgan olay yerinden kaçarken, ağır yaralanan şahıslar ise hemen hastaneye kaldırıldı. Karı koca olduğu öğrenilen çift hayatını kaybetti. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Olay saat 12.30 sıralarında meydana geldi. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servis önünde bekleyen Ramazan Sarı ile eşi Suzan Sarı silahlı saldırıya uğradı. 6-7 el ateş açan saldırgan kaçarken ağır yaralanan çift hastanede tedavi altına alındı. Ramazan Sarı ile eşi tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

18-05/22/ac.jpg

SERVİS KAVGASINDA YARALANMIŞ

Ramazan Sarı'nın geçtiğimiz yıl Eylül ayında Ümraniye'de okul bahçesinde rakip servis firmaları arasında çıkan kavgada yaralandığı öğrenildi. Polis, saldırının bu olayla ilgisini araştırıyor.

18-05/22/33.jpg

18-05/22/44.jpg

İSTANBUL/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN