Son dakika! Unkapanı Köprüsü'nde kaza: Trafik kilit

Son dakika! Unkapanı Köprüsü'nde kaza: Trafik kilit

Atatürk Köprüsü girişinde henüz bilinmeyen bir nedenle sürücüsünün kontrolden çıkan araç refüje çarparak takla attı. Kadın sürücünün yaralandığı kazada, alev alan araç yangın söndürme tüpüyle söndürüldü.

Kaza, saat 14.30 sıralarında Atatürk Köprüsü girişi Refik Saydam Caddesi Aksaray istikametinde meydana geldi. İddiaya göre kadın sürücü bekçi olan nişanlısıyla otomobilde seyir ettiği esnada henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç bariyerlere çarptıktan sonra takla atarak ters döndü. Alev alan aracın içerisindedirler çevredeki sürücülerin yardımıyla çıkartıldı. Yine vatandaşların yangın söndürme tüpüyle müdahalesi sonucu araç kısa sürede söndürüldü. Çevredeki sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı kadını yaptıkları müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı. Kadının nişanlısı ise kazadan yara almadan kurtuldu.

18-11/21/unk.jpg


Olay yerine gelen itfaiye ekipleri de araçta soğutma çalışması yaptı. Polis ekipleri ise aracın çevresinde önlem aldı. Kaza nedeniyle köprünün her iki istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu.
Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

İSTANBUL/İHA

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN