Son dakika! Ünlü iş adamı Ali Rıza Gültekin silahlı saldırı sonucu öldü

Son dakika! Ünlü iş adamı Ali Rıza Gültekin silahlı saldırı sonucu öldü

Crispino Giyim'in eski sahibi Ali Rıza Gültekin, akşam saatlerinde uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitirdi.

DHA'nın haberine göre, Crispino giyim mağazalarının eski sahibi Ali Rıza Gültekin, Beşiktaş Barbaros Bulvarı'nda kimliği belirsiz kişi veya kişilerin silahlı saldırısına uğradı.

Olay, saat 22.30'da Hamidiye Mahallesi'nde bulunan 4 katlı apartmanın son katında meydana geldi. İddiaya göre, kumarhane olarak işletildiği öğrenilen bir mekanda Crispino giyim mağazalarının sahibi Ali Rıza Gültekin, kimliği belirsiz kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Başına tek kurşun isabet eden Gültekin yer yığıldı. Bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde Gültekin'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis, olaya ilişkin çok yönlü soruşturmayı sürdürüyor.

18-11/14/5bec88d10f25431c38a99c9e.jpg

Üç yıl önce içinde bulunduğu otomobil Beykoz'da silahlı saldırıya uğrayan Gültekin, 2012'de satın aldığı, erkek giyim markası Crispino ile adından söz ettirdi. Gültekin, Avusturya'da 20 yıl kadar restoran işletmişti.

Son dakika haberinin ayrıntıları hazırlanıyor...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN