Son dakika! Ünye ve Elbistan belediye başkanlarına uzaklaştırma

Son dakika!  Ünye ve Elbistan belediye başkanlarına uzaklaştırma

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada Ordu Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ile Kahramanmaraş Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük'ün görevlerinden uzaklaştırıldığı belirtildi.

İçişleri Bakanlığı, Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi belediye başkanı Durmuş Küçük ile Ordu'nun Ünye ilçesi belediye başkanı Ahmet Çamyar'ın görevinden uzaklaştırıldığını duyurdu.

18-11/16/durmi.jpg

DURMUŞ KÜÇÜK

Yapılan açıklamada; "Haklarında yürütülen soruşturmanın selameti açısından Kahramanmaraş ili Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük ile Ordu ili Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar görevlerinden uzaklaştırılmışlardır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur." denildi.

18-11/16/ahm.jpg

AHMET ÇAMYAR

HAKKINDA ÇOK SAYIDA DAVA AÇILMIŞ

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi Belediye Başkanı Durmuş Küçük, İçişleri Bakanlığı kararı ile görevinden alındı. 2 yıl önce AK Parti'den ihraç edilen Küçük'ün görev süresi boyunca hakkında çok sayıda dava açıldığı öğrenildi.

Elbistan Belediye Başkanlığı görevini iki dönemdir yürüten Durmuş Küçük, 2016 yılında; '7 Haziran ve 1 Kasım genel seçimlerinde parti programlarına kasıtlı olarak katılmama, parti aleyhinde sözlü ve fiili davranışlarda bulunmak ve AK Parti ilkeleri ile bağdaşmayan tutum ve davranışlar sergilemek' suçlarıyla disiplin kurulu tarafından partiden ihraç edildi.
İçişleri Bakanlığı'nın bugün yaptığı açıklamayla görevden alınan Durmuş Küçük hakkında farklı suçlamalarla 200'e yakın dava açıldığı öğrenildi. Farklı konularda hakkında açılan davaların devam ettiği öğrenilen Küçük'ün, hangi davaya ilişkin olarak görevden alındığı ise öğrenilemedi. Kahramanmaraş dışında olduğu öğrenilen Rüstem Küçük, konuya ilişkin kendisini arayanların telefonlarını ise yanıtsız bırakıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN