Son depremler ve Çanakkale depremi

Son depremler ve Çanakkale depremi

Çanakkale Ayvalık'da deprem meydana geldi. Son depremler ve Çanakkale depreminin anlamı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Ayvacık'da 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi'nin yapmış olduğu deprem açıklamasının detayları haberimizde.

Çanakkale Ayvalık'da meydana gelen deprem vatandaşları panikletti. Kandilli Rasathanesi son depremler ve Çanakkale depreminin anlamı hakkında ne dedi? Çanakkale'nin Ayvacık İlçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ayrıca Bursa'nın Yıldırım ilçesinde 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte son depremler ve Kandilli Rasathanesinin açıklamaları...

KANDİLLİ SASATHANESİ'NDEN SON DEPREMLER AÇIKLAMASI...

Çanakkale'nin Ayvacık İlçesinde saat 17:40'da 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Genellikle köylerin olduğu bölgede can ve mal kaybı hakkında herhangi bir bilgi verilmedi.

18-12/18/depremler.jpg

18 ARALIK SABAHI BURSA'DA KORKUTAN DEPREM

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, bugün saat 09.45'te, merkez üssü Bursa'nın Yıldırım ilçesi olan 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde ilk belirlemelere göre can kaybı ya da yaralanan olmadığı bildirildi.

SON DEPREMLER VE DEPREM HABERLERİ

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddetini anlık olarak takip etmek mümkün. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem- Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi(BDTİM) tarafından kaydedilen depremlere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

SON DEPREMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN