Suç örgütü lideri Sedat Şahin'le ilgili karar verildi

Suç örgütü lideri Sedat Şahin'le ilgili karar verildi

Tutuklu yargılandığı dava kapsamında tahliye olduktan hemen sonra tekrar gözaltına alınan organize suç örgütü lideri Sedat Şahin sevk edildiği İstanbul Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"Şahinler" olarak bilinen organize suç örgütünün lideri Sedat Şahin'in de aralarında bulunduğu 6 kişinin tutuklanmasına karar verildi.

Gözaltında tutuldukları İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirilen Şahin'in de aralarında olduğu 6 şüphelinin, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ifadesi alındı.

Savcılık, şüphelileri tutuklanma istemiyle nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk etti. Sorgulama işlemini bitiren hakimlik, Sedat Şahin'in de arasında bulunduğu 6 şüphelinin "tasarlayarak kasten öldürmeye azmettirme" suçundan tutuklanmasına hükmetti.

"Şahinler" ve "Sarallar" grubu olarak bilinen organize suç örgütlerinin yönetici ve üyelerine yönelik 74 sanığın yargılandığı davanın 3 Kasım'daki duruşmasında, aralarında Sedat Şahin ve Halis Kocaman’ın da bulunduğu 4 sanığın tahliyesine karar verilmişti. Şahin ve Kocaman, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü başka bir soruşturma kapsamında, cezaevinden tahliye edildiği sırada gözaltına alınmıştı. Konuyla ilgili daha sonra yapılan operasyonda da 4 şüpheli yakalanmıştı.

İSTANBUL / AA

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN