Suudi Arabistan'dan Türkiye'ye çirkin kampanya

Suudi Arabistan'dan Türkiye'ye çirkin kampanya

Cemal Kaşıkçı cinayetinde gözler Prens Selman'ın üzerine çevrilince, Prens'in ekibi harekete geçti. Suudi Arabistan'da dün gece saatlerinde Twitter'da TT'ye giren konu "Türkiye'ye boykot" çağrısı oldu.

Suudi Arabistan, Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesi nedeniyle uluslararası siyasette zor durumda bulunuyor. Özellikle yaptırımlarla karşı karşıya olan ülkeyi en çok zorlayansa Türkiye'nin yürüttüğü adli takip süreci. Tüm okların Prens Selman'ın en yakın isimlerine çevrilmiş olması, özellikle Prens'in en yakınındaki isimlerden Kahtani'nin bu emri verdiği iddiaları üzerine Prens'in ekibi harekete geçti.

"TÜRKİYE DÜŞMANI KAMPANYA"

Türkiye'nin uluslararası arenada yürüttüğü başarılı diplomasi Suudileri öfkelendirdi. Türkiye düşmanı tweetler atan Suudiler, dün gece TT'ye girdi. İşte atılan o tweetlerden bazıları;

18-11/19/r1.jpg

"TÜRKİYE'YE GİTMEYİN, KIRGIZİSTAN'A GİDİN"

Tweetlerde, Türk ürünlerinin listesi yayınlandı, boykot çağrısı yapıldı. Türkiye'ye seyahat boykotu da talep eden Suudiler, "Kırgızistan'a gidin, orası da güzel" şeklinde ifadeler kullandı.

18-11/19/r2.png

18-11/19/r3.png

18-11/19/r4.png

"Türkiye'nin Suudi Arabistan'a düşmanlığı, Şeytan'ın Ademoğlu'na düşmanlığına benzer. Haset ve kin. Türkiye'yi her açıdan boykot etmek vatani görevimizdir." 

18-11/19/r5.png

"Türkiye'ye gitmeyin. Ülkemize ve liderlerimize ihtiram göstermeyen, bize de göstermez"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN