Cumhurbaşkanı Erdoğan: Misakı Milli dedim rahatsız oldular

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Misakı Milli dedim rahatsız oldular

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa'da açıklama yaptı. Erdoğan "Misakı Milli dedim diye rahatsız oldular. Niye rahatsız oluyorlar? Tarih dersi veriyorum, anlayın..." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa'nın İnegöl ilçesindeki açılış töreninde halka hitap etti.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

Türkiye'de eğitim var ama öğretimde sıkıntı var. Şimdi bu külliye hem eğitim verecek hem öğretim verecek.

Akan su yosun tutmaz. Bizde durmadan yolumuza devam ediyoruz. Türkiye tüm sabotajlara rağmen 2023 hedeflerimize yürüyor. Maruz kaldığımız bunca ihanete rağmen vakarımızı, cesaretimizi ve kararlığımızı kaybetmedik.

"BATI'NIN BÖYLE BİR DERDİ YOK"

Bir kaç yüz mülteci kapılarına katıldığı diye neler yaptıklarını görüyoruz. Türkiye'de şuanda 3 milyon mülteci var, Biz feryat etmedik. Biz yaradılanı yaradandan ötürü sevdik. Biz o insanları bombalara teslim edemezdik. Ama Batı'nın böyle bir derdi yok. 

Suriye'de 600 bin insan terör örgütü ve devlet terörünün kurbanı oldu. Sesleri çıkmadı şimdi Dabık'taki PKK-PYD'ki teröristleri savunuyorlar. DAEŞ'li PYD'li PKK'lı hepsi aynı.

İdam gündeme gelip Genel Kurul'dan geçtiğinde onayımı veririm.

Batı'dan bazıları soruyoruz, Neden idamı gündeme getiriyorsunuz diye. Ne olacaktı sizden mi izin alacağız"

"MİSAKI MİLLİ DEDİM RAHATSIZ OLDULAR"

Suriye'den Irak'ın kadim şehirlerini enkaza çevirdiler. Misakı Milli dedim diye rahatsız oldular. Niye rahatsız oluyorlar? Tarih dersi veriyorum, anlayın...

Suriye'de terörün terörle temizlenmeyeceğini söyledik. Irak krizinin başından beri ülkenin anahtarının tek bir etnik ve mezhebi yapıya verilmemesi gerektiğini ifade ettik.

El Bab'a inmeyin diyorlar, mecburuz. İneceğiz. Çünkü burada terörden arındırılmış bölge oluşturmalıyız. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN