Tarkan'ın albüm çıkış tarihi açıklandı

Tarkan'ın albüm çıkış tarihi açıklandı

Hayranlarının yeni albümünü merakla beklediği Megastar Tarkan’ın albüm çıkış tarihi belli oldu. DMC firmasının Genel Müdürü Samsun Demir, resmi İnstagram hesabından albümün çıkışına yönelik kısa bir açıklama yaptı.

Takipçilerinin ısrarlı talepleri karşısında sessiz kalmayan Samsun Demir, albümün haziran ayının ikinci yarısında piyasada olacağının müjdesini verdi.

KISA KISA PAYLAŞIMLAR YAPTI

Yaklaşık 4 yıldır bu albüm üzerinde çalıştığını söyleyen Tarkan, kış ayında vermiş olduğu bir konserde sıcaklar geldiğinde albümü çıkaracağını duyurmuştu. Sosyal medya hesaplarından da zaman zaman kısa paylaşımlar yapan Tarkan’ın, albümü piyasaya süreceği tarih büyük merak konusu olmuş ve çeşitli tahminlerde bulunulmuştu.

23 HAZİRAN'DA KESİN GÖZÜYLE BAKILIYOR

Tüm hazırlıkları tamamlanmış olan albümün, Tarkan’ın 23 Haziran’da Bakü’de vereceği Formula 1 yarışlarının açılış konserinden önce çıkacağına kesin gözüyle bakılıyor.

İSTANBUL/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN