TBMM Başkanı Yıldırım'dan partilere bütçe daveti

TBMM Başkanı Yıldırım'dan partilere bütçe daveti

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, yarın Genel Kurul'da başlayacak bütçe görüşmeleri öncesinde görüş alışverişinde bulunmak amacıyla siyasi partilerin grup başkanvekillerini toplantıya davet etti.

TBMM Başkanı Binali Yıldırım,  bugün, Meclis'te grubu bulunan siyasi partilerin grup başkanvekillerine toplantı daveti gönderdi.

Yıldırım'ın yarın Genel Kurul'da başlayacak ve aralıksız 12 gün sürecek görüşmeler öncesinde görüş alışverişinde bulunmak amacıyla bir toplantı planladığı bildirildi. Toplantının saat 10.00'da Meclis Başkanlık Divanı Toplantı Salonu'nda gerçekleştirileceği kaydedildi.

Yıldırım, yasama yılının başında da grup başkanvekilleriyle bir toplantıda bir araya gelerek karşılıklı değerlendirmelerde bulunmuştu.

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN