TEKNOFEST'te Erdoğan'dan sürpriz

TEKNOFEST'te Erdoğan'dan sürpriz

Türkiye'nin ilk havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST'e katılan Erdoğan, alana özel jet ile geldi. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ise F-16 savaş uçağıyla alana iniş yaptı.

Erdoğan'ın alana geleceğinin haber verilmesinden önce sosyal medya hesaplarından Erdoğan'ın savaş pilotu kıyafeti giydiği bir fotoğrafı paylaşıldı. Erdoğan'ın bu fotoğrafının paylaşılmasının ardından savaş uçağıyla alana ineceği düşünüldü ancak alana Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar savaş uçağıyla geldi.

18-09/22/screenshot_7.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uçağına havada 3 F-16 savaş uçağı eşlik etti. Uçaklardan birinde ikinci pilot olarak Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, diğerinde ise Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz yer aldı. ATA uçağı ve 3 F-16, Üçüncü Havalimanı üzerinde selamlama uçuşu yaptı. Önce F-16’lar, daha sonra ATA uçağı havalimanı pistine indi.

18-09/22/erdogan-ice.jpg

Erdoğan ve Hulusi Akar şu anda alandalar. Erdoğan'ın bir konuşma yapması ve incelemelerde bulunması bekleniyor. Erdoğan üzerinde savaş pilotu tulumuyla alana indi, kendisini karşılayanlarla selamlaştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN