Telefon oyunu bir yuva kurdu

Telefon oyunu bir yuva kurdu

İnternet ya da sosyal medya üzerinden tanışıp evlenenler kervanına şimdi de telefon oyunda tanışıp evlenenler eklendi.

Kocaeli’de yaşayan Murat Koçak ile Manisa’da yaşayan Esmanur Koçak, akıllı telefon uygulaması mobil emlak oyununda tanışıp evlendi. Murat Koçak, 7 ay önce cep telefonunda 4 kişinin bir arada oynayabildiği mobil emlak oyununda Esmanur Koçak’la tanıştı.

Oyun üzerinde arkadaş olan çift, daha sonra dünya evine girdi. Tanıştıktan sonra birbirlerine kısa sürede tutkuyla bağlandıklarını ifade eden Murat Koçak “Arkadaş tavsiyesi üzerine oyuna katıldım. Oyun 4 kişiyle oynanıyordu ve eşimi de oyuna eklediler. İlk olarak orada tanışık ve  aylarca yazıştık. İzmir’de birçok kez buluştuk.Daha sonra da evlenme kararı aldık. Çevremizde bu şekilde evlenen kimseyi görmedim. Evliliğimiz hem farklı hem değişik oldu. Her şey yolunda.” diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN