THY Uçağına kar fırtınası engeli

THY Uçağına kar fırtınası engeli

Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Tokyo seferini gerçekleştiren uçağı, kar fırtınası nedeniyle başka bir havayolu şirketinin iniş yaptıktan sonra kayarak pisti kapaması nedeniyle Osaka’ya yönlendirildi.

Bu sabaha karşı 02.40’ta Japonya’nın başkenti Tokyo’ya gitmek üzere İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan kalkan THY’nin TK52 sefer sayılı tarifeli uçağı, Tokyo’da etkili olan kar fırtınası engeline takıldı. Yabancı bir havayolu şirketinin Tokyo Narita Havalimanına inişinin ardından kar nedeniyle kayarak pisti kapaması sonucu THY uçağı Osaka Havalimanı’na yönlendirildi.
289 yolcusu bulunan TC-LNG kuyruk tescilli Airbus A330 tipi uçak, Türkiye saatliyle saat 16.00 sıralarında Osaka’ya indi. Sorunun giderilmesinin ardından THY’nın uçağı Narita Havalimanı için tekrar planlanacak.

OSAKA/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN