TIR bariyerlere çarptı: Bursa-İstanbul yolu kapandı

TIR bariyerlere çarptı: Bursa-İstanbul yolu kapandı

Bursa - İstanbul karayolunda sürücünün kontrolünden çıkan TIR, yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Yol, kaza nedeniyle yaklaşık 1 saat ulaşıma kapanırken, uzun araç kuyruğu oluştu.

Bursa-İstanbul karayolu Süpürgelik mevkiinde saat 09.00 sıralarında kaza meydana geldi. Yalova istikametinden Orhangazi yönüne seyreden İbrahim Coşar yönetimindeki 16 ZJ 559 plakalı TIR, virajda sürücünün kontrolünden çıktı.

Yan dönen TIR, bariyerlere çarparak durdu. Kazada TIR sürücüsü İbrahim Coşar hafifşekilde yaralanırken, polis ekipleri başka bir kaza yaşanmaması için yolda geniş güvenlik önlemi aldı.

DHA'nın haberine göre bölgede daha önce de kazaların yaşandığı belirtilirken, yolun kapanması nedeniyle uzun araç kuyruğu oluştu. Büyük hasar gören TIR, vinç yardımı ile kaldırılırken, yaklaşık bir saat sonra yol ulaşıma açıldı.







İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN