Trafikte pes dedirten görüntü! Bir elinde tespih bir elinde meyve tabağı

Trafikte pes dedirten görüntü! Bir elinde tespih bir elinde meyve tabağı

Erzurum'da otomobille seyir halindeyken ayağıyla direksiyonu çevirip yanında meyve tabağı, elinde tespihle poz veren sürücü tepki topladı. O sürücü, ''Videoyu mizah amaçlı çektim'' dedi.

Trafikte çekilen bu görüntüyü görenler gözlerine inanamadı. Yanında meyve tabağı, elinde tespih olan Kadir E., isimli şoför direksiyonu ise ayağı ile kontrol ediyor.

Görüntüyü izleyenler tepki gösterirken Kadir E., o videoyu mizah amaçlı çektiğini söyledi.

Sosyal medyada fenomen olmak için mizansen değişik videolar çekip paylaştığını kaydeden Kadir E., “O videoyu havaalanı yolunda bir cepte çektim. Mizah amaçlı. Sosyal medyada, instagram da belirli bir kitlem (takipçi) var. Bu sebepten benzer videolar paylaşıyorum. Bunu haberlerde çok farklı lanse ettiler. Benim amacım mizah olsun trafiği tehlikeye atacak bir harekette bulunduğumu düşünmüyorum” diye konuştu.

ERZURUM/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN