TRT'deki propaganda konuşmaları kurası 7 Haziran'da

TRT'deki propaganda konuşmaları kurası 7 Haziran'da

Cumhurbaşkanı seçimi ile 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi kapsamında cumhurbaşkanı adayları ve siyasi partilerin, TRT'deki konuşma zamanı ve sırası Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından 7 Haziran 2018 tarihinde kurayla belirlenecek.

Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında YSK'nin 493 numaralı kararı  yayımlandı. Kararla TRT'deki propaganda konuşmalarına başvuru ve kura çekimi  tarihlerinde değişikliğe gidildi.

Buna göre, seçim takvimi kapsamında, cumhurbaşkanı adaylarıyla  seçimlere katılan siyasi partilerin, radyo ve televizyonda propaganda başvuruları  ile propaganda sırasının belirlenmesi için kuraya katılacak temsilcisi ve TRT  temsilcileri, 6 Haziran Çarşamba gününe kadar YSK'ye bildirilecek.

Başvuran cumhurbaşkanı adaylarıyla siyasi partilerin, radyo ve  televizyonda yapacakları propaganda konuşmalarının yayın ve zaman sıralarının  belirlenmesi için 7 Haziran Perşembe günü YSK tarafından ad çekilecek.

YSK daha önce bu tarihleri,12 Haziran ve 13 Haziran olarak  düzenlemişti.

ANKARA/AA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN