Tunceli'de PKK'lı teröristler yol kesip araç yaktı

Tunceli'de PKK'lı teröristler yol kesip araç yaktı

Tunceli-Erzincan karayolunu kesen PKK'lı teröristler, yoldan geçen araçları durdurup örgüt propagandası yaptıktan sonra kömür yüklü bir TIR'ı da ateşe verip kaçtı.

Olay, bugün saat 19.00 sıralarında Tunceli- Erzincan karayolunu 14'üncü kilometresinde meydana geldi. Yolu kesen 3’ü erkek, 2’si kadınPKK’lı 5 terörist, araçları silah zoruyla durdurup, sürücülere ve yolculara örgüt propagandası yaptı. Bu sırada teröristleri fark eden içerisinde 4 kişinin bulunduğu otomobilin sürücüsü, aracı geldiği yöne çevirip kaçtı. Teröristler, kaçan otomobile uzun namlulu silahlarla ateş açarken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Teröristler daha sonra kömür yüklü bir TIR’ı ateşe verip ormanlık alana kaçtı.

BÖLGEDE GENİŞ ÇAPLI OPERASYON BAŞLATILDI

İhbar üzerine olay yerine Jandarma Özel Harekat timleri ile kobra helikopterler sevk edildi. Kaçan teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amacıyla bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

TUNCELİ/İHA


 
 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN