Turgay Polat, yeni müfredatı yazdı: Demek ki MEB anlamış

Turgay Polat, yeni müfredatı yazdı: Demek ki MEB anlamış

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, dün yeni müfredatı açıkladı ve veliler ile eğitimcileri katkı vermeye davet etti. yeni müfredatın ana hatlarını inceleyen Karar yazarı Turgay Polat ise ilk tespitlerini köşesinde paylaştı...

Turgay Polat, Karar gazetesinde yayınlanan bugünkü köşe yazısında MEB'in dün açıkladığı yeni müfredatla ilgili görüşlerine yer verdi.

MEB'in öğrencilerde olması gereken becerileri anladığını belirten Polat, "Temel olarak Bakanın anlattığı kavramlardan Türk Milli Eğitimi’ni yönetenlerin büyük resmi gördüğünü, sorunun farkına vardıklarını anladım. Bu, çok büyük bir adımdır. Ama ana sorun devam ediyor; sorun, yeni dünyanın iş gücünü 1900’lü yılların eğitim modelleriyle yapamayacağımızdır. Buna karşın değişim gerekliliğini anlamış olmak büyük bir adım. Bu açıdan çalışmalara destek olmak şart. Ben de Sayın Bakanın çağrısına uyarak, müfredat geliştirme çalışmasına katkımı önce burada sunacağım. Sonra da Bakanlığa yazacağım" dedi.

SİZ DE KATKIDA BULUNUN

Milyonlarca öğrenci ve veliyi ilgilendiren, yeni nesillerin eğitim düzeyini, başarısını kısaca Türkiye'nin geleceğini ilgilendiren yeni müfredatla ilgili görüşlerinizi buradan bakanlığa aktarabilirsiniz. Karar, yeni müfredatla ilgili görüş ve önerilern takipçisi olacak, haberleriyle sürece katkıda bulunacak. Konuyla ilgili yapılan haberlere göndereceğiniz yorumların yetkililere iletilmesine aracılık edecek. 

Turgay Polat'ın yazısı için tıklayınız

17-01/14/aaa1.JPG

17-01/14/aaa2.JPG

17-01/14/aaa3.JPG

17-01/14/aaa4.JPG

17-01/14/5.JPG

17-01/14/6.JPG

17-01/14/aaa.JPG

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN