Turkcell internet neden kesildi? Cep telefonu aramalarında da sorun yaşanıyor | Son dakika haberleri

Turkcell internet neden kesildi? Cep telefonu aramalarında da sorun yaşanıyor | Son dakika haberleri

Cep telefonlarında internet bağlantıları bu akşam saatlerinde kesildi. Kullanıcılar kesinti nedeniyle sosyal medyada Turkcell'e isyan etti. Ayrıca bazı kullanıcıların arama yapmakta da sorun yaşadığı öğrenildi

Cep telefonlarında Turkcell hattı kullananların, akşam saatlerinde internet erişimi sağlayamadığı öğrenildi. 

Kullanıcılar 3G/4G mobil internet erişimini sağlayamıyor. Aynı zamanda bazı kullanıcılar yalnızca internet bağlantısında değil, arama yapma konusunda da sorun yaşadığını bildiriyor.

Öte yandan Turkcell'deki sorunun ardından ulaşmaya çalıştığımız müşteri hizmetleri numarası yoğunluktan dolayı kilitlenmiş durumda, ulaşılamıyor.

TURKCELL'DEN BAĞLANTI SORUNUYLA İLGİLİ RESMİ AÇIKLAMA

Turkcell, resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, yaşanan bağlantı sorunuyla ilgili "Şebekemizde meydana gelen sistemsel bir sorun nedeniyle Türkiye’nin bazı bölgelerinde ses ve data trafiğinde kesintiler yaşanmaktadır. Teknik ekiplerimiz sorunu hızla çözerek ses ve data trafiğini normal seyrine döndürmek için çalışmalarını sürdürmektedir." ifadelerini kullandı.

TURKCELL TWITTER'DAN KULLANICILARA YANIT VERDİ

Twitter'dan kullanıcıların şikayetlerine yanıt veren Turkcell Müşteri Hizmetleri, "Teknik bir çalışma nedeniyle kesintiler yaşanacaktır. İlerleyen saatlerde tekrar denemenizi rica ederiz" dedi

17-05/04/1-1493917814.jpg

Türkcell müşteri temsilcisine bağlanmanın pratik yolu ne? Telefon kullanıcıları Türkcell müşteri hizmetlerine bağlanmak istediklerinde en hızlı şekilde bağlanmanın yolu nedir? Kullanıcılar operatörlerinin müşteri temsilcisine istek ve şikayetlerini belirtmek için temsilci ile görüşmek istiyor. Türkcell müşteri hizmetlerine bağlanmanın yöntemleri haberimizde.

TÜRKCELL MÜŞTERİ HİZMETLERİNE BAĞLANMANIN KISA YOLU

Türkcell müşteri temsilcisine en kısa sürede nasıl bağlanılır? Turkcell müşterilerine ve abonelerine sadece 3 tuş uzakta hizmet veriyor. Abonelik ile ilgili her türlü sorunuz, istediğiniz, şikayetiniz sadece 3 tuşa basarak çözülme aşamasına gelmektedir. Cep telefonunuzdan tuşlayacağınız 532 numarası sayesinde hiç vakit kaybetmeden Turkcell Müşteri Hizmetleri Numarası Direk Bağlanma işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Türkcell aboneleri müşteri hizmetleri temsilcisini aradıklarında aşağıdaki panelde yer alan yöntemler doğrultusunda yönlendirileceksiniz. Sıfır tuşuna bastığınızda müşteri temsilcisine bağlanacaksınız.

17-02/25/1-1488030941.jpg

Diğer operatörlerden ve sabit hatlardan da rahatlıkla ulaşabileceğiniz Turkcell Müşteri Hizmetleri numarası 0532 532 0000 dır. Turkcell hizmetleri ile ilgili sormak istediğiniz her konuda bu numaralar sizlerin yanındadır ve sizi bekletmeden destek vermek için çalışmaktadırlar. Sadece 3 tuş çevirerek 532 yi aradığınızda, öğrenmek istediğiniz bilgileri değil aynı zamanda hizmetlerle ilgili sorunlarınızı paylaşabilir ve önerilerinizi sunabilirsiniz. Turkcell abonelerinin 532 yi çevirerek Turkcell Müşteri Hizmetleri Numarası Direk Bağlama kanalı ile Turkcell hizmetleri ile ilgili sorunlarının kısa bir süre içinde çözüldüğü ve direk bağlanma sistemi sayesinde hem zamandan hem de maddiyattan tasarruf ettikleri tespit edilmiştir.

17-02/25/tukcell-musteri-hizmetleri.jpg

Turkcell hatta sahip olduğunuz telefonunuzdan 532 yi çevirerek ister dilerseniz yanıt sisteminden dilerseniz müşteri temsilcisi vasıtası ile hizmet almak istediğiniz konu hakkında iletişime geçebilirsiniz. 3 rakam olan 532 yi tuşlamanız, sorunlarınızı, öneri ya da şikayetlerinizi iletmeniz için yeterlidir. 

Telefon hattınızla ilgili en ufak bir sorununuz olduğunda size tavsiye edilen en önemli şey, bu konuyu işi bilen bir uzmana bırakmanızdır. Turkcell Müşteri Hizmetleri Numarası Direk Bağlama işlemi sizlere ihtiyaç duyduğunuz cevabı en doğru yoldan verir ve çözüm odaklı müşteri destek personeli sayesinde öğrenmek istediğiniz bütün sorular cevaplanır. 532 numarası hem kolay hem de pratik olması bakımından Turkcell abonelerinin asla unutmayacağı kolay bir numara olduğu gibi, diğer hat aboneliğine sahip olanların da cihazlarından ya da sabit telefonlardan 0532 532 0000 numarasını çevirebilmeleri sağlanmaktadır.

17-02/25/lig-tv-musteri-hizmetleri.jpg

Bu şekilde ihtiyacı olan her abone, kolay ve akılda kalıcı Turkcell Müşteri Hizmetleri Numarası ile hizmet alabilmektedirler. Sizin için özel olarak tasarlanan ve Turkcell aboneliğinizle ilgili her türlü sorun göz önünde bulundurularak oluşturulan bir altyapı, sabırlı, işinde uzman ve güler yüzlü müşteri destek personeli, bekleme süresinin sizleri yormayacağı bir sistem, 532 numarasının dikkati çeken en önemli özelliklerinden biridir. Ayrıca Turkcell hakkında yaşamış olduğunuz sorunları alt kısımdan yorum olarak belirtebilirseniz belki sizler için çözüm yolları önerebilirim.

Türkcell müşteri hizmetlerine ulaşmanın kolay yolu nedir? Müşteri hizmetleri temsilcisi ile nasıl görüşülür? GSM kullanıcıları istek ya da talepleri için kullandıkları operatörün müşteri hizmetleri temsilcisi ile irtibata geçiyor. Tek aramada Türkcell müşteri temsilcisine bağlanmanın kısa yolu nedir? Ayrıntılar haberimizde.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN