Uçuruma yuvarlanan arabadan burunları bile kanamadan çıktılar

Uçuruma yuvarlanan arabadan burunları bile kanamadan çıktılar

3'üncü köprü yakınlarında bir araç yoğun sis nedeniyle virajı alamayarak uçurumdan aşağı uçtu. Rumelifeneri’nde meydana gelen kazada 3 kişi hurdaya dönen arabadan emniyet kemeri sayesinde burunları bile kanamadan çıktı.

Kaza, 3’üncü Köprü yakınlarında dün gerçekleşti. İddiaya göre, yoğun sis nedeniyle virajı alamayan sürücü yanındaki 2 kişiyle beraber uçuruma yuvarlandı. Metrelerce yükseklikten takla atarak yuvarlanan araç ağaçlara çarparak durabildi. Facianın eşiğinden dönülen kazada 3 kişi taktıkları emniyet kemeri sayesinde hurdaya dönen arabadan burunları bile kanamadan çıktı. Kullanılamaz hale gelen aracın parçaları da metrelerce öteye savruldu. Hurdaya dönen araçtan kendi imkanlarıyla çıkmayı başaran 3 kişi yoldan geçen sürücülerden yardım istedi. Çevredekilerin yardımıyla hastaneye giden 3 kişi kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken sabah saatlerinde vinç getirerek araçlarını düştüğü yerden kurtarmaya çalıştı.

'BARİYER OLSA BELKİ AŞAĞI UÇMAZDIK'

Takla atan aracı kullanan ve araçtan kendi imkanlarıyla kurtulduklarını dile getiren Sadık Topaloğlu, “Diğer istikametten bu tarafa gelirken hava çok sisli, zeminde ıslaktı. Sisten dolayı yolun virajlı olduğunu hissedemiyorsun, sert girdik, geç fark ettik. Bariyer de olmadığı için bariyer olsa belki aşağı uçmazdık. Takla atarak aşağı indik, emniyet kemeri olduğu için bugün burada röportaj yapabiliyoruz. Burada bariyer olmadığı ve viraj çok keskin olduğu için çok sık kaza oluyor. Yola set konulması lazım ki gelen araç hızını kessin. Jandarma burada 6 kişi öldü, çok sık kaza olan bir yer dedi “ifadelerini kullandı.

'TAKLA ATTIK AĞAÇLARDAN DEVRİLEREK AŞAĞI İNDİK'

Kaza sırasında aracın içinde olan Hakan Kılıç, “ Fener tarafından geliyorduk çok sis vardı arkadaş kullanıyordu arabayı yolu dümdüz gördü. Viraja girdiğimizde zaten yapacak bir şey kalmamıştı. Kendimiz çıktık arabadan zaten çıkmasak kimsenin görme şansı yok. Arkadaş yola çıkmış birkaç kişiden yardım istemiş kimse durup yardım etmemiş” dedi.

İSTANBUL/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN