Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması kayıtları 500 bini geçti

Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması kayıtları 500 bini geçti

Bu yıl 5.'si gerçekleştirilen uluslararası Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması kayıtları, 500 bini aştı.

Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması 500 bini aştı. "Yola çıkmak isteyene, yol açık" mesajı ile Türkiye ve dünya genelindeki 8 milyar insanlık alemine hitap eden yarışmaya müracaatlar, 19 Şubat 2017 / 22 Cemaziyelevvel 1438 tarihine kadar devam edecek.

Bu yıl Server Gençlik ve Spor Kulübü tarafından organize edilen ve Türkiye'nin en büyük sivil yarışması olan Ufka Yolculuk 5. Bilgi ve Kültür yarışması, Kur'an-ı Kerim Meâli konusuyla düzenleniyor.

ADIM ADIM 1 MİLYONA YAKLAŞIYOR

Binlerce gönüllü tarafından gerçekleştirilen yarışmanın amacı, en doğru ve temel bilgileri içeren kitapları insanlarla buluşturup değişimlerine vesile kılmak. Okuma alışkanlığının istenilen düzeyde olmadığı günümüzde, bu yarışma aracılığı ile daha çok insanın sahih kaynakları okuması teşvik ediliyor. Bu yıl, tüm Türkiye'den ve yurt dışından toplam 1 milyon kişinin yarışmaya katılması hedefleniyor.

Yarışmada dereceye girenlere toplamda 46 Umre, 46 dost ülkelere yolculuk, para ödülleri ve her ilin ayrıca takdim edeceği ödüller dağıtılacak.

KAYITLAR 19 ŞUBAT'TA BİTİYOR

www.ufkayolculuk.com adresinden gerçekleştirilen kayıtlar, 19 Şubat 2017 tarihine kadar devam ediyor. Dünya genelinde ingilizce online gerçekleştirilecek H kategorisi kayıtları ise 31 Mart 2017 tarihine kadar sürecek.

Yarışmanın A, B, C, D, E ve F kategorilerinin sınavları 26 Mart 2017 Pazar Saat: 10.00'da (TSİ), www.ufkayolculuk.com web sitesi üzerinden yapılacak G Kategorisi (türkçe online) sınavı 26 Mart 2017 Pazar saat: 10.00'da (TSİ), H Kategorisi (ingilizce online) sınavı ise 2 Nisan 2017 Pazar saat: 18.00'de (UTC) yapılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN