Üniversitede tanıştılar, 2 gün 2 gece süren düğünle evlendiler

Üniversitede tanıştılar, 2 gün 2 gece süren düğünle evlendiler

Hakkari Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'nde memur olarak çalışan Hakkarili 25 yaşındaki Cihat Erkaya, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'nde tanıştığı Ankaralı 24 yaşındaki Sevcan Yalçın ile dünya evine girdi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Psikoloji öğretmenliği bölümünde 3 yıl önce mezun olduktan sonra memleketi Hakkari'de Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'nde memur olarak çalışan Cihat Erkaya, aynı üniversitede Tarih öğretmenliği bölümünden mezun olan Sevcan Yalçın, 2 gün 2 gece süren düğünle hayatını birleştirdi. Çift için Hakkari'nin Sümbül Mahallesi'ndeki Otogar meynanında gerçekleştirilen düğün törenine katılan yüzlerce davetli gelin ve damada takı takmak için sıraya girdi. Düğüne katılanlar halay çekerek eğlendi. 
 
HAKKARİ / DHA

 







Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN