Unkapanı Köprüsü'nden denize atladı! Polis son anda kurtardı

Unkapanı Köprüsü'nden denize atladı! Polis son anda kurtardı

İstanbul’da Unkapanı Köprüsü'nden denize atlayan bir şahıs, polis ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, Unkapanı Köprüsü üzerinde saat 22.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, sorunları olan kimliği belirlenemeyen bir kişi köprü üzerinde dolaşmaya başladı. Burada bir süre balık tutanları izleyen şahıs, sonrasında ise köprü demirlerinin üzerine çıkarak bir anda kendini köprü üzerinden denize attı. Balık tutan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Deniz polisinin kısa sürede olay yerine gelerek müdahale etmesi sonucu denize atlayan vatandaş sağ olarak kurtarıldı. Deniz polisinin yardımıyla bir balıkçı teknesine çıkartılan vatandaşa, deniz polisi kalp masajı yaptı. Yapılan ilk müdahale sonrası intihar teşebbüsünde bulunan şahıs sağlık ve polis ekiplerinin gözetiminde ambulansa bindirilerek hastaneye kaldırıldı. 

İSTANBUL/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN