Ünlü sunucu Yalçın Çakır canlı yayında kalp krizi geçirdi

Ünlü sunucu Yalçın Çakır canlı yayında kalp krizi geçirdi

Beyaz TV ekranlarında 'Yalçın Abi' programını hazırlayıp sunan Çakır, canlı yayında kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan sunucunun durumu iyi...

Kanal, Çakır'ın rahatsızlanmasının ardından apar topar yayını keserken, ünlü televizyoncunun hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. 

Durumunun  iyi olduğu öğrenilen Yalçın Çakır'ın tahlil sonuçlarını bekleniyor.

17-03/24/58d52a3067b0a92a6419a55a.jpg

İŞTE O ANLAR

YALÇIN ÇAKIR KİMDİR?

Yalçın Çakır, 20 Haziran 1961 yılında İstanbul'un Eyüp ilçesinde doğdu. Babasının işi nedeniyle bebekliği İstanbul Aksaray'da taş bina olarak bilinen Milli Eğitim Müdürlüğü lojmanında geçti. Çocukluk yıllarını Kasımpaşa'da geçirdi. Babasının iş değişikliği sebebi ile gençlik yıllarında Etiler'de yaşadı.

Yalçın Çakır, gazeteciliğe henüz 15 yaşında 1978 yılında Hürriyet Gazetesi'nde serbest bölge muhabiri olarak başladı. Bir yandan okurken, ailesinin ekonomik şartları gereği çalışmaya başlayan Çakır, okuldan sonra taksi duraklarında telefonlara bakarak evin geçimine katkı sağladı.

Ünlü sunucu 2004 yılında da aşırı stresten kalp krizi geçirmiştir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN